Wil je eindelijk gaan leven zoals jíj dat wilt, maar heb je geen idee hoe en denk je dat het onmogelijk is?

 

Wil je eindelijk weer gaan stralen, rust en balans hebben in je hoofd én je huis en knallen met bergen energie? Dan ben je op de juiste plek!

Als je verandering wilt in je leven, meer vrijheid wilt ervaren in een omgeving waar je inspiratie van krijgt én je leven zo indelen dat je er echt gelukkig van wordt, dan zul je moeten loslaten en dingen veranderen. Maar je vindt het waarschijnlijk lastig de vinger op de zere plek te leggen en van een afstand naar jezelf en je situatie te kijken om te zien hoe uniek jij bent en wat je allemaal kunt bereiken als alles klopt. Tot nu toe ben je ervan overtuigd dat het niet anders kan.

Ik help je graag bij jouw ontdekkingstocht. Ik geloof dat jij kunt bereiken wat je wilt als jij en je omgeving in balans zijn. Met als basis: ‘vertrouw op je gevoel, wees eerlijk tegen jezelf en durf keuzes te maken’. Als je weet hoe je dit kunt doen en wat de unieke TOET voor jou en jouw (t)huis is dan gaat jouw energie onophoudelijk stromen. Je gaat bereiken wat je wilt. Stap voor stap naar jouw ideale leven. Passend als een handschoen. Niet doorsnee, maar net zo bijzonder als JIJ!

Durf jij JA te zeggen tegen jouw unieke TOET en aan de slag te gaan met jezelf én je (t)huis?

Zelf durfde ik ook JA te zeggen. 3 Jaar geleden gooide ik het roer helemaal om. Ik volgde mijn hart en ben de confrontatie met mezelf aangegaan. Ik kwam erachter wie ik écht ben, mijn unieke toet, en ben gaan ondernemen vanuit mijn idealen. Mijn huis gooide ik op de schop en we zijn in augustus zelfs verhuisd naar onze droomhuis. Deze plek geeft me onophoudelijk rust, inspiratie en blijheid. In mijn ideale omgeving blijft de energie maar stromen en zo kon ik in 3 jaar mijn prachtige bedrijf creëren. Ik kan nu doen wat ik het liefst doe en wat ik het best kan en heb de ideale TOET voor mezelf, mijn (t)huis en mijn bedrijf gevonden. Van dit leven kon ik 3 jaar geleden alleen nog maar kon dromen. Ik zou het wel van de daken willen schreeuwen: ‘Als ik het kan, dan kun jij het ook!’

Lieve groet,

Esther kan luisteren naar je gevoel en het omzetten in wat je op dat moment nodig hebt. Ze laat je zien dat het maken van keuzes in je huis én in je hoofd leid tot prachtige resultaten.

Manon Kramer

Esther heeft me zoveel tijd en energie bespaard. Ja, ik weet echt wat me te doen staat, haar advies heeft me iets gebracht waar ik daarvoor niet opkwam. Hier word ik echt gelukkig van.

Jet Holshuijsen

Meest recente blogs

Ontvang mijn interieurBOOST in 7 stappen en zet de eerste voet in jouw ideale leven!

 

Je gegevens zijn veilig. Ik zal ze nooit aan derden verstrekken.
Ook ontvang je regelmatig mijn inspiratie, inzichten en tools.

dit veld niet invullen s.v.p.