Wat voelt er nu meer vertrouwd en thuis als de was aan je eigen waslijn in de tuin:-) En wat heb je dan eigenlijk nodig om dat gevoel in huis te bereiken? Behoed jezelf voor miskopen en doe het in 1x goed!

  
Ergeren
Nu je weer meer binnen gaat wonen erger je je….je huis voelt niet goed. Hè bah, die kleur op de muur moet nu eindelijk eens anders. En die bank! Het wordt hoog tijd dat daar een nieuwe voor komt. De lampen in de woonkamer zijn ook toe aan vervanging en zullen we dat muurtje er nou wel of niet uithalen?
 
Dat moet anders!
Je gaat aan de slag…Je wilt meer sfeer in huis en eigenlijk ook meer kleur…maar ook niet een te gekke kleur hoor, want dat vind je te heftig. Je komt thuis met een veilige kleur voor je gevoel, maar waar moet ie dan? En je bent ook helemaal klaar met de meubels, er moet meer persoonlijkheid en eigenheid in komen en voelen als een eenheid.. Je begint met die bank; een hoekbank, zitten…liggen…voor het raam of tegen de muur? En voor die lelijke lampen die boven de eettafel hangen maar eens iets moois in de plaats kopen, maar wat geeft het juiste licht én de goede sfeer? Hoe voorkom ik dat het weer een bij elkaar geraapt zootje wordt…
 
Stress
Na een hoop tijd en energie is het resultaat verre van wat je bedacht had. De lamp die je kocht voor boven de eettafel geeft prachtige schaduwen, maar je wilde juist aan tafel kunnen werken en echt goed licht geeft hij niet. En dat muurtje had je er bij nader inzien toch ook echt uit moeten halen. Die bank, die ‘hangt’ wel lekker, maar als je gezellig visite hebt, verdwijn je erin. En als laatst dan die kleur. Heel veilig als je dat zo moet geloven van de mensen om je heen, maar saai en het doet niets voor de ruimte. Al met al een mislukt resultaat. Veel geld uitgegeven en er moet nóg meer tegenaan om het op te lossen! In plaats van een tof huis met sfeer, eigenzinnigheid, kleur en persoonlijkheid is het een totaal onsamenhangend geheel.
 
Passend als een handschoen, maar hoe dan!?
Heel veel klanten van mij herkennen zich in bovenstaande. Ze willen écht verandering, doen er wat aan, gaan aan de slag, maar het beoogde resultaat bereiken ze nooit en ze hebben veel geld uitgegeven. Wat ik dan ook veel hoor; als ik dit geweten had….. Bepaal je koers van tevoren, zorg voor houvast en geef jezelf richting. Visualiseer, kies kleuren die bij je passen en bereiken wat je wilt. Weet welke lampen je waar nodig hebt en maak geen foute keuzes meer. Dan krijg je zeker dat toffe huis met kleur, eigenzinnigheid, jouw durf en vooral persoonlijkheid.
Veel klanten zeggen: ‘ik had het veel eerder moeten doen’!
Op weg naar jouw droomhuis
Wees zelf de ontwerper en ga goed en gedegen aan de slag. Jij gaat zorgen voor houvast en richting en slaat de juiste weg in. Laat je naam hier achter en ontvang mijn 7 stappenplan. Dan gaan je op weg naar een interieurBOOST waarin jij het belangrijkst bent en krijg jij je droomhuis!
 
Mijn 7 stappenplan doorgelopen en toch nog het gevoel dat je hulp nodig hebt? Natuurlijk kun je ook bij mij terecht en maak ik een prachtig plan voor je. Investeer niet steeds in dingen die het net niet zijn, maar 1x in een gedegen plan waarmee je de juiste keuzes maakt. Je doet geen miskopen meer, weet welke kleur je waar moet gebruiken en ik weet zeker dat jij dat toffe huis krijgt dat je voor ogen hebt. Bespaar geld, tijd en energie en kom bij in jouw droomhuis. Jouw droomhuis is binnen bereik. Geef niet steeds geld uit aan dingen die het nét niet zijn, maar investeer 1x in een gedegen plan. Je doet geen miskopen en bereikt dat toffe huis dat je voor ogen hebt!
 
dus heb jij:
– een naar gevoel in huis
– genoeg van die saaie kleuren in huis
– zin om eens lekker te zitten op een mooie bank in een tof persoonlijk huis
– geen idee hoe je dit moet aanpakken
– de balen van al je miskopen
 
totaalontwerp TOET wonen - interieurstudio
 
 
Ik help je graag en geef je de tools om van jouw huis je ideale thuis te maken. Laat je snel iets horen? Mail naar info@toetwonen.nl en wie weet ben ik binnenkort bij jou!
 
Ga zelf aan de slag met het plan of laat mij en mijn bouwteam zorgen voor jouw droomresultaat. Kom bij in JOU huis, passend als een handschoen. Niet doorsnee, maar net zo bijzonder als jij!