Ervaringen

 

IDEALE TOET PREMIUM

Esther heeft een bijzonder gevoel voor kleur, eigenheid en persoonlijkheid en kan dit op een unieke manier combineren. Esther kan luisteren naar je gevoel en het omzetten in wat je op dat moment nodig hebt. Je krijgt inzichten, tools, vertrouwen en inspiratie om aan de slag te gaan. Ze laat je zien dat het maken van keuzes in je huis leid tot prachtige resultaten. Op naar jouw unieke TOET!

Manon Kramer

IDEALE TOET VIP

Over een paar jaar mogen wij met pensioen en we wilden nog 1x onze volledige woonkamer op de schop gooien. Op naar een ideaal thuis om heerlijk te kunnen genieten de komende jaren. Zelf hadden we geen idee hoe we een bijzonder, kleurrijk, persoonlijk en op elkaar afgestemd thuis konden creëren.

Esther is uniek in in persoonlijk contact, ze volgt haar hart en luister oprecht en authentiek. Ze is creatief en heeft een helder beargumenteerd spoor uitgezet. Esther plaatste ons voor keuzes, maar niet teveel. Kennelijk heeft ze goed genoeg gehoord en gevoeld wat we echt wilden. Ze zoekt frisse oplossingen als meerwaarde bij het maken van een thuis en durft dingen te doen en kleuren te gebruiken die we zelf niet zouden bedenken. Ze kan inrichten volgens haar unieke beeld wat past bij mensen. Met haar ontwerp weet ze je te overtuigen, geen mooie praatjes, maar to the point. Het is de investering meer dan waard geweest en we zijn nog iedere dag super blij met het resultaat.

Henk & Karin

INTERIEURBOOST

We hebben Esther ingeschakeld, omdat we al een tijd beseften dat we hulp nodig hadden bij het kiezen van kleuren/behang van de woonkamer. De basis van ons huis was ‘kaal’ en persoonlijkheid, eigenheid en vooral kleur ontbrak. Toen we iets van Esther zagen zijn we gelijk tot actie over gegaan. We dachten aan 1 muur en 1 kleur, maar het advies heeft veel meer gebracht! En wat voelt het goed afgestemd en fijn. We hebben nu een volledig beeld en een plan waarmee we onze wens kunnen realiseren.

John & Elise

IDEALE TOET combinatie PREMIUM/VIP

Ondanks dat we twijfelden of het ontwerp van Esther wel echt iets anders zou kunnen zijn, iets wat wij niet zouden kunnen bedenken, hebben we geïnvesteerd in een ontwerp voor ons, nog te bouwen, huis.
We vonden het tijd ons nieuwe huis eens gedurfder in te richten met meer kleur en het huis al een gevoel te geven in de aanloop van de bouw.
 
Het resultaat is een kleurrijk en gedurfd ontwerp waar we ons op papier al helemaal thuis voelen. De investering is het meer dan waard geweest en wij hadden dit zelf nooit zo kunnen bedenken. Het heeft ons mega veel tijd en energie bespaard, wat we goed kunnen gebruiken voor het begeleiden van de bouw van ons huis. Ook hoeven we niet meer na te denken over lichtpunten en kan de bouwer er meteen mee aan de slag. Het is echt een huis voor óns geworden en niet zo’n standaard plaatje. 
Raymond Ris en Susan van Gellekom

IDEALE TOET PREMIUM

We hadden geen twijfel om het wel of niet te gaan doen. We waren ervan overtuigd dat het nodig was om van ons huis een thuis te maken. Gevoel voor kleur, hoe creëer je rust en eenheid is moeilijk. Het inrichten en dan met name kleurgebruik in een inrichting is een vak waarvoor je talent moet hebben en dat hebben wij niet. Wel vonden we het spannend of het zou leiden tot iets dat echt past bij ons. Gevoel van thuis is toch heel abstract en met een interieurinrichting wordt dat opeens concreet. Loslaten is altijd eng, maar het bleek bij Esther meer dan in goede handen.

Esther bracht een route om te komen tot een thuisgevoel. Zonder Esther waren we op weg gegaan en waren we gaan doen. In winkels en op internet. Dat had misschien ook tot hetzelfde resultaat geleid, maar het had veel langer geduurd met een onzekere uitkomst. De weg van trial and error is nu eenmaal minder efficiënt dan in 1x de rechte weg van a naar b. Het ontwerp en advies van Esther liet ons die weg zien, wij hoefden hem alleen nog maar te volgen. Dus aan iedereen die aan het dolen en aan het proberen is. Een nieuwe kleur hier, een nieuw meubelstuk daar, nee het is het nog net niet. Ik mis iets.. zouden wij willen zeggen: Ja, je mist Esther van TOET! Zij kan met concrete tips verbinding aanbrengen tussen al die losse items, tussen jouw gevoel en interieur.

Het heeft ons geraakt hoe Esther ons gevoel, wie wij zijn en nodig hebben heeft weten te vertalen naar ons interieur. Ze hield rekening met onze voorkeuren, budget en kwam met out of the box oplossingen die we zelf nooit bedacht zouden hebben, maar waar we tot op de dag van vandaag ongelooflijk blij mee zijn. Esther heeft van ons huis een thuis gemaakt.

Martijn en Heleen Aikema

INTERIEURBOOST

Ik twijfelde, omdat ik hier al zo lang woon…..zie ik het nog wel scherp? En welk effect heeft die kleur voor de bank en als ik deze bank koop wat voor effect heeft dat dan op het geheel. Esther kan zich heel goed inleven en begreep waar ik van houd. Ze nam me 2 uur mee op reis en kwam echt met tips en concrete ideeën. Ze heeft me geholpen in een totaalconcept te denken en niet alleen maar naar die ene bank. Ik vind het mooi aan Esther dat ze een heel zachte, rustige energie heeft. ze laat zich niet omver blazen en is tegelijkertijd zeker niet dwingend. Op de juiste momenten gaf ze aan wat ik beter wel of niet kon doen.

Ja, ik weet echt wat me te doen staat en haar advies heeft me iets gebracht waar ik daarvoor niet opkwam. Hier word ik echt gelukkig van. 

Jet Holshuijsen

JA! Die Boost je (t)huis checklist wil ik hebben!

 

 

dit veld niet invullen s.v.p.