WIE BEN IK?

 

Creatief ondernemer 

Ik ben Esther Kooi en heb na mijn studie ‘harp’ aan het Conservatorium van Amsterdam een aantal jaren harples gegeven gaf ik concerten in binnen- en buitenland. Al vanaf mijn middelbare schooltijd was ik bezig met veranderen en schilderen van mijn kamer en later mijn huis. Ik hield van het uitproberen van kleurcombinaties en bovenal wilde ik altijd dat ik me er heel fijn in voelde. Na 7 jaar gewerkt te hebben als musicus werd ik eigenlijk alleen maar ongelukkiger. Ik wilde creatiever bezig zijn en uren alleen studeren in mijn studeerkamer voor zo af en toe een concert op een prachtig podium gaf mij eigenlijk alleen maar podiumstress. Uiteindelijk heb ik in 2013 de stap gemaakt en besloten op mijn gevoel te vertrouwen en opnieuw te gaan ondernemen!

 

TOET eigenzinnig wonen

Ik wilde doen waar ik altijd het liefst mee bezig was, super toffe interieurs maken waarin kleur, durf, eigenheid en imperfectie een belangrijk deel van zijn. Toen nog een naam voor mijn bedrijf….één die iedereen zou onthouden, mijn eigenheid naar voren zou brengen en ook nog iets met interieur te maken had. Mijn vader noemde mij vroeger altijd Toet, persoonlijke lading had deze naam dus! En nu de vertaling naar interieur; een nieuwe TOET kan staan voor een nieuw gezicht van jouw woning of bedrijf! Deze naam werd het!

 

Wat je misschien verder nog zou willen weten…

Naast het hebben van mijn eigen bedrijf ben ik getrouwd met Aris. Ook hij heeft een eigen bedrijf, samen met Bouwbedrijf Molenaar & Molenaar kan ik zorgen voor een totaalconcept voor de klant. Ideale en veelgevraagde combinatie! Daarnaast ben ik nog mama van Guus en Fiep.

 

Ben jij er klaar voor het roer helemaal om te gooien? 

Ben jij degene die durft, gek is op mooie items, houdt van een vleugje design en er nu eindelijk echt klaar voor is om helemaal ‘from scratch’ te beginnen? Ik kan zorgen voor het ultieme gevoel in jouw woning! Tijd om alles eruit te gooien en met een super mooi, gedegen interieurontwerp aan de gang te gaan. Van ontwerp tot volledige uitvoering. Ik verras en inspireer je graag om met mijn interieurBOOST en ontwerp, jouw ziel terug te brengen in je huis!

 

Ervaring 

Inmiddels heb ik veel particulieren blij mogen maken met een nieuwe TOET en heb ik een kookstudio ontworpen waarvan ik de totale uitvoering van begin tot eind mocht verzorgen. Daarnaast heb ik o.a. voor FLEXA en HISTOR gewerkt. Juni 2015 heb ik een ontwerpwedstrijd voor stylisten gewonnen en als keEnthousiast geworden en het roer om?rs op de taart ben ik uitgekozen om stylist te zijn op het stylingadviesplein tijdens de VT WONEN & DESIGN BEURS 2015 en 2016!

 

ENTHOUSIAST GEWORDEN EN HET ROER OM? Stuur een bericht!

VRAAG NU GRATIS AAN!

Meest recente blogs

Ontvang mijn interieurBOOST in 7 stappen en zet de eerste voet in jouw ideale leven!

 

Je gegevens zijn veilig. Ik zal ze nooit aan derden verstrekken.
Ook ontvang je regelmatig mijn inspiratie, inzichten en tools.

dit veld niet invullen s.v.p.