IDEALE TOET combinatie PREMIUM/VIP

NIEUW TE BOUWEN ZAANSE WONING – ZAANDAM

Dit prachtige familiehuis werd gebouwd en opgeleverd in 2019. Ik mocht een ontwerp maken voor de inrichting en kleuren van de benedenverdieping. Raymond & Susan en hun 2 kinderen Lotte en Joep willen graag veel kleur, eigenzinnigheid, persoonlijkheid en durf in hun toffe nieuwe huis. Het is een nieuw te bouwen huis op ‘De Zaanse Eilanden’ met de knipoog naar de oude Zaanse houtbouw en de molenschuren die veel in Zaanstad stonden. De kleuren die ik heb gebruikt in mijn ontwerp zijn een afspiegeling van de bewoners en ook nog afgeleide van de Zaanse kleuren; blauw, groen en roze.

Ik zou 2 voorstellen maken voor indeling, kleur en verlichting, maar gaandeweg ontstonden er 2 bonus ontwerpen. Enig idee welk ontwerp Raymond en Susan kozen?

ONTWERP 1

ONTWERP 2

BONUS: ONTWERP 3

BONUS: ONTWERP 4

Reactie bewoners

Ondanks dat we twijfelden of het ontwerp van Esther wel echt iets anders zou kunnen zijn, iets wat wij niet zouden kunnen bedenken, hebben we geïnvesteerd in een ontwerp voor ons, nog te bouwen, huis.
We vonden het tijd ons nieuwe huis eens gedurfder in te richten met meer kleur en het huis al een gevoel te geven in de aanloop van de bouw.
 
Het resultaat is een kleurrijk en gedurfd ontwerp waar we ons op papier al helemaal thuis voelen. De investering is het meer dan waard geweest en wij hadden dit zelf nooit zo kunnen bedenken. Het heeft ons mega veel tijd en energie bespaard, wat we goed kunnen gebruiken voor het begeleiden van de bouw van ons huis. Ook hoeven we niet meer na te denken over lichtpunten en kan de bouwer er meteen mee aan de slag. Het is echt een huis voor óns geworden en niet zo’n standaard plaatje. 
Raymond Ris en Susan van Gellekom

 

 

 

KLIK op dit sfeerbeeld en blader door het totale ontwerp